За нас

Здравейте,

Ние сме Катрин и Лъчезар и сме родители на две прекрасни деца. За пръв път се запознахме с идеята за многократни пелени преди повече от 5 години, когато наша приятелка чакаше първото си дете. В момента, в който ни сподели, че смята да използва многократни пелени, фантазията ни се развихри и веднага си представихме как пере огромни парчета плат всеки ден, а след това прилага сложни техники на сгъване и връзване, за да ги сложи обратно на бебето. Оказа се, че не може да бъдем в по-голяма заблуда! Година по-късно се роди първото ни дете и нашето приключение в света на пелените започна. След кратка пауза от близо 2 години, сега отново използваме пелени за малкия ни син.

Идеята за този магазин се роди в следствие на желанието ни повече хора в България да научат, че пелените за еднократна употреба (памперси) имат съвременна алтернатива, която не отстъпва по функционалност и удобство, но е във всяко едно отношение по-добрия вариант, както за бебето, така и за околната среда.

Надяваме се информацията, която ще намерите тук, да ви е от полза в избора на пелени и оставаме на ваше разположение за въпроси, съвети или просто да побъбрим за нещата, които ви вълнуват. Пожелаваме ви приятно четене, пазаруване и много щастливи и усмихнати бебета, защото те са най-важните за всички нас!

Поздрави, Катрин и Лъчезар